Over mij

Ik ben Tamara Orval geboren in 1969 in Tegelen en getrouwd met Louis. Samen hebben wij ons Podenco hondje Jazz geaddopteerd.

Als baby speelden honden al een belangrijke rol in mijn leven. Geen babyfoto zonder onze Teckel Rix. Vanuit de middelbare school ben ik een opleiding gaan volgen waarmee ik verzekerd was van een baan. Geen opleiding die aansloot op mijn passie. Na mijn schooltijd heb ik heel wat jaren in het jachtige en drukke bedrijfsleven gewerkt.

Uiteindelijk heb ik besloten dat ik dat niet meer wilde. Maar wat dan wel? Steeds weer kwam naar voren, dat ik het allerliefst wilde werken met honden. Dus heb ik de knoop doorgehakt en ben ik een opleiding hondentoiletteren gaan volgen bij het HKI, om zo mijn grote droom te kunnen verwezenlijken.

Na heel wat kluswerk en veel hulp van mijn man en familie, heb ik op 1 december 2013, vol trots, de deuren van mijn eigen trimsalon kunnen openen. Een plek waar alle honden en hun baasjes welkom zijn.

Dus neem gerust contact met mij op voor overleg en het maken van een afspraak.

Tamara's Trimsalon, van Wevelickhovenstraat 48, 5931 KT, Tegelen | Mail: info@tamaratrimsalon.nl | Design: ©Louis Wassenberg